Α΄ ΕΠΣΝΑ: Τα δεδομένα των ομάδων για την επόμενη μέρα

Α΄ ΕΠΣΝΑ: Τα δεδομένα των ομάδων για την επόμενη μέρα
Αν και βρισκόμαστε στις τελευταίες μέρες του Ιουνίου, τίποτα δε δείχνει ίδιο με τα προηγούμενα καλοκαίρια, λόγω των νέων συνθηκών που επικρατούν σε όλη την κοινωνία και κατ' επέκταση και στο ποδόσφαιρο.

Κανείς δε μπορεί να πει με σιγουριά ποιες ομάδες πρωτίστως θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην Α΄ Κατηγορία του Νομού μας, καθώς τα σενάρια μιλούν για αναδιάρθρωση και ακολούθως ποιες ομάδες και παράγοντες είναι διατεθειμένοι να συνεχίσουν στο πρωτάθλημα.
Το websports.gr με βάση το ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών και τα όσα συμβαίνουν στις ομάδες την παρούσα χρονική στιγμή σας μεταφέρει τα δεδομένα που υπάρχουν στις ομάδες που θα έχουν πιθανότατα δικαίωμα συμμετοχής στην Α΄ ΕΠΣΝΑ.
Στο ρεπορτάζ υπάρχουν τα νέα του Παναγρινιακού, για τον οποίο όμως οι περισσότερες πιθανότητες είναι να αγωνιστεί στη Γ΄ Εθνική, όμως τώρα ανήκει στις ομάδες της Α΄ ΕΠΣΝΑ, καθώς και του Νέου Αμφίλοχου και της Αναγέννησης Στάνου, που βρίσκονται στη Β΄ Κατηγορία, αλλά όλα τα σενάρια τις φέρνουν μέσω αναδιάρθρωσης στη μεγάλη κατηγορία του Νομού μας.

Αναλυτικά:

ΠΑΝΑΓΡΙΝΙΑΚΟΣ: Στην ομάδα υπάρχει αισιοδοξία πως θα αγωνιστεί τελικά στη Γ΄ Εθνική τη νέα χρονιά. Οι πρώτες συζητήσεις έχουν ξεκινήσει, όμως το ερωτηματικό της κατηγορίας δε διευκολύνει το σχεδιασμό. Κάποιες εισηγήσεις βέβαια τόσο για τον προπονητή όσο και για το ρόστερ έχουν γίνει, αλλά ακόμα όλα είναι σε πολύ πρώιμο στάδιο.

ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ: Πριν από λίγο καιρό ακούγονταν έντονα πως η ομάδα δε θα δηλώσει συμμετοχή στην Α΄ Κατηγορία. Ακόμα όμως είναι πολύ νωρίς για να την "ξεγράψουμε" από την κατηγορία. Τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα, αλλά υπάρχει αισιοδοξία. Αν αυτή επιβεβαιωθεί ο Κώστας Γιωτόπουλος δείχνει φαβορί για την τεχνική ηγεσία.

Α.Ε. ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ: Θεωρητικά στην ομάδα υπάρχει στασιμότητα. Ή για να το πούμε καλύτερα, δεν έχει βγει προς τα έξω ακόμα τι θα γίνει. Αυτό βέβαια ειδικά στο Ευηνοχώρι δεν είναι απαραίτητα κακό, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι και πέρσι δεν είχε διαρρεύσει κάτι και όλα έδειχναν στον "αέρα" και μέσα σε μία εβδομάδα η ομάδα έκλεισε το ρόστερ και δίνονταν στα φαβορί για την τετράδα.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΟΚΙΜΙΟΥ: Η δοκιμασμένη "συνταγή" των τελευταίων ετών δύσκολα θα αλλάξει. Ακόμα τίποτα δεν είναι βέβαιο, όμως η ομάδα με τον τρόπο που λειτουργεί δύσκολα θα έχει μεγάλα προβλήματα. Όλα λοιπόν συγκλίνουν στο ότι το τοπικό στοιχείο θα διατηρηθεί και η ομάδα θα πορευτεί με αυτό το γνώμονα και τη νέα χρονιά.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ: Η λογική λέει πως η ομάδα θα κινηθεί στα ίδια πλαίσια με πέρσι. Προτεραιότητα αποτελεί η παραμονή του Γιάννη Λιάκα, χωρίς όμως το θέμα να έχει ξεκαθαρίσει. Από κει και πέρα όλα δείχνουν πως οι στόχοι θα είναι ίδιοι με τον προηγούμενο χρόνο, δηλαδή μια εύκολη παραμονή και στη συνέχεια ο Ηρακλής να "κρυφοκοιτάξει" για ψηλότερα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ: Σε αναμονή εξελίξεων βρίσκονται άπαντες στην ομάδα. Ο χρόνος φαίνεται να μην πιέζει και ακόμα δεν υπάρχει κάτι δεδομένο. Υπάρχουν δυσκολίες, όμως δε φαίνεται τα εμπόδια να είναι ανυπέρβλητα. Ο Ατρόμητος θα κρατήσει παίκτες του βασικού κορμού και θα είναι ανταγωνιστικός και τη νέα χρονιά.

ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ: Η περσινή χρονιά δε μπορεί να επαναληφθεί και αυτό το γνωρίζουν όλοι στο Νομό και όχι μόνο στο Νεοχώρι. Με τα μέχρι τώρα δεδομένα δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό, όμως μιλάμε για τον Όμηρο, που είναι υποχρεωμένος να πρωταγωνιστεί. Αυτό λογικά θα γίνει και ο Όμηρος θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΟΥΡΙΑΣ: Ακόμα δεν υπάρχει εικόνα του τι συμβαίνει στην ομάδα. Σίγουρα θα υπάρξουν εξελίξεις το επόμενο διάστημα και μένει να φανεί τι αποφάσεις θα παρθουν. Πάντως υπάρχουν παίκτες από τη γύρω περιοχή και το συγκεκριμένο γεγονός βοηθάει για να ετοιμαστεί το ρόστερ και να κάνει η ομάδα μια πορεία αντίστοιχη της περσινής.

ΕΝΩΣΗ Α.Ο.Κ. ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ: Στο δεύτερο γύρο του περσινού πρωταθλήματος αποτέλεσε την ευχάριστη έκπληξη κάνοντας εξαιρετική πορεία. Το ξεκίνημα πέρσι ήταν αγχωτικό και όλα δείχνουν ότι φέτος δε θα συμβεί το ίδιο. Οι πρώτες επαφές έχουν γίνει για να διατηρηθούν πολλά κομμάτια του "παζλ" της προηγούμενης σεζόν και αν όλα πάνε καλά ο Τρίκαρδος θα είναι αρκετά δυνατός στο νέο πρωτάθλημα.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΕΡΜΟΥ 1957: Η περσινή χρονιά ήταν δύσκολη για την ομάδα και ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει τι θα γίνει την επόμενη. Υπάρχουν οι άνθρωποι που μπορούν να βγουν μπροστά και να τρέξουν τα θέματα της ομάδας. Αν αυτό συμβεί και με δεδομένο πως οι παίκτες από την περιοχή έχουν παραστάσεις τότε όλα μπορούν να πάνε καλά.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: Ο σχεδιασμός δεν αλλάζει στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια. Παιδιά από την περιοχή με αρκετούς νεαρούς στο ρόστερ και αρκετή δουλειά για να γίνει στο τέλος "ταμείο". Είναι κάτι που θα γίνει και τη νέα χρονιά, καθώς το συγκεκριμένο πλάνο έχει πετύχει σε μεγάλο βαθμό.

ΑΡΑΚΥΝΘΟΣ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ: Στην επαναληπτική Γενική Συνέλευση θα κριθούν πολλά. Οι πληροφορίες το προηγούμενο διάστημα έκαναν λόγο για δήλωση στη Β΄ ΕΠΣΝΑ, όμως κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται. Αντίθετα οι πιθανότητες να βρεθεί λύση είναι πολλές και η ομάδα να βρεθεί στην Α΄ ΕΠΣΝΑ με πολλά "δικά" της παιδιά.

ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ: Ο σχεδιασμός ξεκίνησε νωρίς. Η ομάδα έχει συμβούλιο, έκλεισε προπονητή τον Ανδρέα Μαργέλη και κράτησε στο ρόστερ της το Νίκο Καβαλιέρη. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχουν επαφές με παίκτες και όλα δείχνουν ότι ο Άρης γύρισε για να μείνει στους "μεγάλους".

ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΜΑΡΟΥΛΑΣ: Από τη στιγμή που έγινε γνωστό πως οι πρωτοπόροι των τριών ομίλων των μπαράζ παίρνουν την άνοδο, οι άνθρωποι του Αστέρα ξεκίνησαν το σχεδιασμό. Παρότι ακόμα δεν υπάρχει κάτι επίσημο, οι πληροφορίες αναφέρουν πως κάποια θέματα έχουν ήδη τελειώσει, ενώ σε καλό δρόμο βρίσκονται και αρκετές συζητήσεις.

ΝΕΟΣ ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ: Θεωρητικά ανήκει στη Β΄ ΕΠΣΝΑ, όμως όλες οι πληροφορίες αναφέρουν πως η ομάδα θα αγωνιστεί στη μεγάλη κατηγορία. Αν επιβεβαιωθεί αυτό η ομάδα θα στοχεύσει ψηλά. Φαίνεται πως στις σκέψεις των ανθρώπων της ομάδας είναι η διατήρηση αρκετών παικτών και η ενίσχυση με ποδοσφαιριστές με εμπειρία στην Α΄ ΕΠΣΝΑ.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΤΑΝΟΥ: Στο πρώτο σκέλος ισχύει ότι και για το Νέο Αμφίλοχο. Το πιθανότερο όμως είναι πως θα δεχτούν πρόσκληση για συμμετοχή στην Α΄ ΕΠΣΝΑ. Δεν είναι απόλυτα σαφές το τι θα κάνει η ομάδα, καθώς "ζυγίζονται" όλες οι περιπτώσεις για την κατηγορία που θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά. Δεδομένο είναι πάντως πως στο "τιμόνι" θα βρίσκεται ο Γιώργος Λιότσος.

KOSMAS

25 seconds

  

ΨΗΦΗΣ

Κορυφή