Απάντησε στην ανακοίνωση αποχώρησης της Αριστέας Ρόμπολα η Αιτωλοακαρνανική Ποδοσφαιρική Αναγέννηση

Απάντησε στην ανακοίνωση αποχώρησης της Αριστέας Ρόμπολα η Αιτωλοακαρνανική Ποδοσφαιρική Αναγέννηση
Η Αριστέα Ρόμπολα ανακοίνωσε τις προηγούμενες ημέρες την αποχώρησή της από την Αιτωλοακαρνανική Ποδοσφαιρική Αναγέννηση και οι άνθρωποι της κίνησης απάντησαν στα όσα ειπώθηκαν με δική τους ανακοίνωση.

Σε αυτή γίνεται λόγος για αποχώρηση που έχει γίνει εδώ και 1.5 χρόνο και υπάρχουν ερωτήματα για το χρόνο που επιλέχτηκε να γίνει γνωστή η είδηση. Ταυτόχρονα διατυπώνονται και ερωτήματα για το λόγο που δεν έγιναν γνωστές οι αιτίες της αποχώρησης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Με απορία διαβάσαμε την είδηση της αποχώρησης της κ. Αριστέας Ρόμπολα από την "Αιτωλοακαρνανική Ποδοσφαιρική Αναγέννηση".
Μια είδηση πραγματική "βόμβα", που όμως δεν είναι και τόσο φρέσκια. Και αυτό γιατί η κ. Ρόμπολα έχει αποχωρήσει εδώ και 1.5 χρόνο από την κίνησή μας.
Κάτι που είναι ευρέως γνωστό και αναρωτιόμαστε ποια είναι η σκοπιμότητα της χρονικής στιγμής που επιλέχτηκε για να δημοσιοποιηθεί.
Κατανοούμε πλήρως τη διάθεση προσφοράς και φυσικά είναι ευχάριστο να μη χάνονται από το ποδόσφαιρο του Νομού μας άνθρωποι με θέληση και όρεξη για δουλειά. Ακόμα και όταν δε συντάσσονται με τις απόψεις μας.
Θα περιμένουμε βέβαια να μας ενημερώσει η κ. Ρόμπολα με ποιον τρόπο θα συνεχίσει να ασχολείται με το τοπικό ποδόσφαιρο. Είναι κάτι που δε γνωρίζουμε και θα περιμένουμε να ενημερωθούμε.
Ελπίζουμε πως αυτό βέβαια θα γίνει σε εύλογο διάστημα και όχι μετά από 1.5 χρόνο.
Και φυσικά θα γνωρίσουμε και τους λόγους που θα επιλέξει να κάνει το επόμενο βήμα της.
Γιατί τόσο εμείς όσο και όλη η φίλαθλη Αιτωλοακαρνανία αναρωτιόμαστε γιατί άργησε τόσο πολύ να ανακοινώσει την απόφασή της, αλλά και ταυτόχρονα γιατί μετά από τόσο καιρό δε μας γνωστοποίησε τους σοβαρούς λόγους που την οδήγησαν στην απόφαση να αποχωρήσει.
Εμείς θέλουμε να ευχηθούμε σε όλο τον κόσμο καλές γιορτές με υγεία και προσωπική ευτυχία.

Με τιμή

ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

25 seconds

  

ΨΗΦΗΣ

Κορυφή