Αποχωρεί από το τεχνικό τιμ του Παναγρινιακού ο Βαλάντης Ζώης

Αποχωρεί από το τεχνικό τιμ του Παναγρινιακού ο Βαλάντης Ζώης
Παρελθόν από το τεχνικό τιμ του Παναγρινιακού αποτελεί ο Βαλάντης Ζώης.

Ο άμεσος συνεργάτης του Βασίλη Ξανθόπουλου την περσινή σεζόν είχε πρόταση να συνεχίσει στην ομάδα, όμως για προσωπικούς λόγους αποφάσισε να αποχωρήσει.

Ο Βαλάντης Ζώης την περασμένη χρονιά χρειάστηκε να καθίσει και στον πάγκο της ομάδας, σε περιόδους που υπήρχαν μεγάλες δυσκολίες και κατάφερε να ανταπεξέλθει με επιτυχία, όμως τη νέα σεζόν δε θα μπορέσει να βρεθεί στο τεχνικό τιμ.

Σε δηλώσεις του στο websports.gr ο Βαλάντης Ζώης ανέφερε:

"Είμαι πολύ χαρούμενος που την περασμένη χρονιά αποτέλεσα μέλος του τεχνικού τιμ του Παναγρινιακού και για το γεγονός πως η ομάδα μου έκανε πρόταση για την ανανέωση της συνεργασίας μας. Δυστυχώς προσωπικοί λόγοι με αναγκάζουν να αποχωρήσω από την ομάδα και να μην αποδεχτώ την πολύ τιμητική πρόταση που μου έγινε. Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω όλα τα μέλη της διοίκησης για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και τη συνεργασία που είχαμε. Ευχαριστώ από την καρδιά μου τον προπονητή Βασίλη Ξανθόπουλο για τη μεταξύ μας συνεργασία, τους γενικούς αρχηγούς της ομάδας και όλους τους ποδοσφαιριστές για όσα ζήσαμε την περσινή χρονιά. Εύχομαι στην ομάδα του Παναγρινιακού και την επόμενη χρονιά να πετύχει τους στόχους της και θα είμαι πάντα ο πιο πιστός φίλαθλός της."

KOSMAS

25 seconds

  

ΨΗΦΗΣ

Κορυφή