Μοιράστηκαν βαθμούς και κορυφή

Μοιράστηκαν βαθμούς και κορυφή
Ισόπαλο με σκορ 1 - 1 ήρθε το ντέρμπι του 2ου Ομίλου της Β΄ ΕΠΣΝΑ ανάμεσα σε Άρη Λεπενούς και ΠΑΣ Πυραμίς Σαρδηνίων.

Οι δύο ομάδες παρέμειναν στην κορυφή του Ομίλου με 10 βαθμούς και περιμένουν να δουν αν θα έχουν "συγκάτοικο" τον Ιδομενέα Εμπεσσού που αγωνίζεται σήμερα.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 25΄ με τέρμα που σημείωσε ο Καρδαράς με απευθείας εκτέλεση φάουλ, όμως στο επόμενο λεπτό η ομάδα των Σαρδηνίων ισοφάρισε με γκολ του Μάρκου Παπανίκου με σουτ.
Στο 58΄ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μάνθου με δεύτερη κίτρινη κάρτα για δυνατό μαρκάρισμα και για τον ίδιο λόγο αποβλήθηκε στο επόμενο λεπτό με δεύτερη κίτρινη ο Ρούσσος του Άρη Λεπενούς. Στο 75΄ ο Χρήστος Μπιστιντζάνος δέχτηκε δεύτερη κίτρινη για καθυστέρηση και ο ΠΑΣ Πυραμίς έμεινε με 9 παίκτες και οκτώ λεπτά αργότερα ο Πάρης Χαρδαλιάς είδε και αυτός τη δεύτερη κίτρινη για καθυστέρηση. Ο Άρης δε μπόρεσε στα τελευταία λεπτά να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα και το ισόπαλο αποτέλεσμα παρέμεινε μέχρι το τέλος.
Οι άνθρωποι του ΠΑΣ Πυραμίς είχαν αρκετά παράπονα από τη διαιτησία επικεντρώνοντας στις δύο κόκκινες που δέχτηκαν για καθυστέρηση ο Χρήστος Μπιστιντζάνος και ο Πάρης Χαρδαλιάς.

ΑΡΗΣ ΛΕΠΕΝΟΥΣ (Πάνος Ασπρογιάννης): Μήλιος, Πιστιώλης, Μουρτζιάπης Ι. (78΄ Κοσμάς), Καρδαράς, Ρούσσος, Βαμβακάς Χ., Λιούλιος, Θώδης Σ., Βαμβακάς Ν., Κοκώνης, Τσοπανάς (85΄ Μπέλος).

ΠΥΡΑΜΙΣ ΣΑΡΔΗΝΙΩΝ (Κώστας Χαρδαλιάς): Κορομηλιάς (46΄ Φωλιάς), Μάνθος, Μπιστιντζάνος Χ., Παππάς, Καβαλλάρης Κ., Παπανίκος Κ., Παπανίκος Ζ., Χαρδαλιάς, Παπανίκος Μ. (90΄ Μπιστιντζάνος Α.), Φίλος, Καβαλλάρης Ι. (67΄ Παπαχαραλάμπους).

KOSMAS

25 seconds

  

Κορυφή