Ανακοινώθηκε η κοινή πορεία Παναμβρακικού και ΠΑΣ Πυραμίς

Ανακοινώθηκε η κοινή πορεία Παναμβρακικού και ΠΑΣ Πυραμίς
Την κοινή τους κάθοδο στο νέο πρωτάθλημα ανακοίνωσαν οι διοικήσεις του Παναμβρακικού Μπούκας και του ΠΑΣ Πυραμίς Σαρδηνίων.

Στην ανακοίνωση αναφέρθηκαν οι λόγοι που έφεραν τη συγκεκριμένη απόφαση και οι λεπτομέρειες που αφορούν τη συνεργασία.

Αναλυτικά:

Είναι αναντίρρητο γεγονός πως το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στην Ελλάδα περνάει σοβαρή κρίση, η οποία επιδεινώθηκε εξαιτίας της συνθήκης της πανδημίας.
Οι κοινοί προβληματισμοί αλλά και η κοινή αγάπη για το ποδόσφαιρο οδήγησε αυτούς τους τελευταίους μήνες ανθρώπους τόσο του Παναμβρακικού Μπούκας όσο και του ΠΑΣ Πυραμίς Σαρδηνίων σε συζητήσεις με αντικείμενο ενδεχόμενη συνεργασία. Σύντομα αντιληφθήκαμε πως υπάρχει κοινό έδαφος για κάτι τέτοιο. Η έλλειψη υποδομών αφενός αλλά και η δυσκολία επάνδρωσης των ομάδων μας, δεν αφήνει περιθώριο σε ομάδες χωριών μικρών σαν τη Μπούκα και τα Σαρδήνια να πορεύονται σε στενό τοπικιστικό πνεύμα.
Πριν τρία χρόνια όταν βρεθήκαμε στο τετελεσμένο γεγονός της απορρόφησης της ομάδας του Παναμβρακικού, μερίδα των φίλων του είχαν τονίσει πως δεν τίθεται ενάντια γενικώς σε οποιαδήποτε τύπου συνεργασίες, αλλά πως πιστεύουν στη συνεννόηση και την ειλικρινή συνεργασία ανάμεσα σε ανθρώπους που πραγματικά αγαπούν το τοπικό ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό εν γένει.
Έτσι σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας ανάμεσα στα σωματεία του Παναμβρακικού Μπούκας και του ΠΑΣ Πυραμίς Σαρδηνίων.
Πιο αναλυτικά, από την επόμενη αγωνιστική περίοδο με όχημα τον Παναμβρακικό αμφότερα τα χωριά θα εκπροσωπούνται στο τοπικό πρωτάθλημα της Αιτωλοακαρνανίας. Θα σχηματιστεί νέο συμβούλιο, στο οποίο θα έχουν ίση εκπροσώπηση μέλη και των δύο σωματείων και φιλοδοξούμε να στελεχώσουμε την ομάδα με ποδοσφαιριστές προερχόμενους από την περιοχή και πιστούς στο πνεύμα του ερασιτεχνικού αθλητισμού. Η έδρα της ομάδας θα είναι το γήπεδο των Σαρδηνίων, ενώ το γήπεδο της Μπούκας θα αξιοποιείται σαν προπονητικό κέντρο. Με αυτόν το τρόπο πιστεύουμε ότι και τα δύο χωριά μας θα εκπροσωπούνται ισότιμα μέσα από έναν σύλλογο κοινό κτήμα και των δύο.
Η πανδημία και τα περιοριστικά μέτρα που επιβλήθηκαν, εμπόδισαν την οριστική επικύρωση της συνεργασίας αυτής από τις Γενικές Συνελεύσεις. Ωστόσο η πολύμηνη προετοιμασία και ο συνεχής διάλογος ανάμεσα στους ανθρώπους των δύο ομάδων μας κάνει να ευελπιστούμε πως αμφότερα τα χωριά θα συμμετέχουν στο νέο εγχείρημα.

Με τιμή
Τα Δ.Σ. του Παναμβρακικού Μπούκας και του ΠΑΣ Πυραμίς Σαρδηνίων

KOSMAS

25 seconds

  

ΨΗΦΗΣ

Κορυφή