Αναγέννηση Στάνου: "Στη δική μας Ένωση γυρίζεται το master chef"

Αναγέννηση Στάνου: "Στη δική μας Ένωση γυρίζεται το master chef"
Με ανακοίνωση της η Αναγέννηση Στάνου τοποθετείται για το γεγονός ότι δεν έχουν ακόμα επικυρωθεί οι βαθμολογίες των πρωταθλημάτων της ΕΠΣΝΑ.

Στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για τις κινήσεις που έχει κάνει η ομάδα, ενώ υπάρχει υπονοούμενο για μαγειρέματα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Έχουν περάσει 100 μέρες από την διακοπή των υποχρεώσεων μας στο πρωτάθλημα λόγω του covid 19 και ενώ έχουμε ενοχλήσει επανειλημμένα τους Ανθρώπους της ΕΠΣ να μας απαντήσουν για το μέλλον της ομάδας μας αλλά και της επένδυσης που έχουμε κάνει πάνω σε αυτή, απάντηση δεν πήραμε ακόμη παρά τις διαβεβαιώσεις ότι αυτό θα συνέβαινε μέχρι τέλος Μαΐου.
Από ότι ενημερωνόμαστε από τα διάφορα σάιτ ανά την Ελλάδα οι περισσότερες ΕΠΣ, σχεδόν όλες, έχουν επικυρώσει βαθμολογίες και οι ομάδες τους έχουν ήδη ξεκινήσει τον προγραμματισμό τους.
Από τα λίγα που μαθαίνουμε στη δική μας ΕΠΣ γυρίζεται το ΜΑSTER CHEF της Αιτωλοακαρνανίας.
Με δεδομένα αυτών των συνθηκών η διοίκηση της ομάδας μας πήρε την Απόφαση να επενδύσει στις εγκαταστάσεις και στις ακαδημίες του σωματείου μας δημιουργώντας ισχυρά θεμέλια και βάσεις για ένα υγιές ποδοσφαιρικό τμήμα που θα κερδίζει τα πρωταθλήματα και τις ανόδους εντός του αγωνιστικού χώρου.
Η απόφαση μας είναι να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με ήθος και αξιοπρέπεια και πάντα μέσα στους αγωνιστικούς χώρους για ένα καλύτερο ποδοσφαιρικό μέλλον για την νέα γενιά μας.

Με τιμή
Το Δ.Σ.

KOSMAS

25 seconds

  

ΨΗΦΗΣ

Κορυφή