Ενισχύθηκε επιθετικά ο Αστέρας Μεσολογγίου

Ενισχύθηκε επιθετικά ο Αστέρας Μεσολογγίου
Μία ακόμα μεταγραφή ολοκλήρωσε ο Αστέρας Μεσολογγίου.

Παίκτης της ομάδας στη συνέχεια της χρονιάς θα είναι ο Δημήτρης Πλαστήρας. Ο 23χρονος επιθετικός αγωνίστηκε στο Νομό μας σε Ηρακλή Μεσολογγίου, Γ.Ο.Μ. και Α.Ε. Μεσολογγίου και στην Κομοτηνή στη Δόξα Προσκυνητών.

Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει:

Η Διοίκηση του Αστέρα Μεσολογγίου ανακοινώνει με χαρά την απόκτηση του δυναμικού επιθετικού Δημήτρη Πλαστήρα. Με την προσθήκη αυτή θεωρούμε ότι η ομάδα μας ενισχύεται αρκετά στην επίθεσή της, αποκτώντας έναν νεαρό μεν αλλά με αρκετό ταλέντο και εμπειρία παίκτη.
Ο Δημήτρης Πλαστήρας είναι 23 χρονών, τελειόφοιτος Νομικής και αγωνίζεται κυρίως στην κορυφή της επίθεσης.
Ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Ηρακλή Μεσολογγίου και στη συνέχεια αγωνίστηκε στο Γ.Ο.Μ. – όπου αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ – και στην Α.Ε. Μεσολογγίου.
Λόγω σπουδών συνέχισε την ποδοσφαιρική του καριέρα σε ομάδα της Κομοτηνής και συγκεκριμένα στην ομάδα Α.Π.Σ. Δόξα Προσκυνητών, που συμμετείχε για δύο ποδοσφαιρικές σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Φέτος, επιστρέφοντας στα πάτρια εδάφη, δέχθηκε να ενταχθεί στη οικογένεια του Αστέρα. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και πολλές αγωνιστικές επιτυχίες!!!

25 seconds

  

ΨΗΦΗΣ

Κορυφή