Δυάδα μεταγραφών στον Αστέρα Μεσολογγίου

Δυάδα μεταγραφών στον Αστέρα Μεσολογγίου
Δύο ακόμα μεταγραφές ανακοίνωσε ο Αστέρας Μεσολογγίου.

Παίκτες της ομάδας τη νέα χρονιά θα είναι ο Δημήτρης Μπαρμπαρούσης και ο Παναγιώτης Ρούσσης.
Ο Μπαρμπαρούσης είναι 31 χρονών, μπορεί να αγωνιστεί σαν πλάγιος μπακ αλλά και να καλύψει θέσεις στο χώρο του κέντρου και έχει μεγάλη εμπειρία έχοντας παίξει στο παρελθόν σε ομάδες που πρωταγωνιστούσαν στο τοπικό ποδόσφαιρο.
Ο Ρούσσης είναι 21 ετών, επιθετικός και έχει αγωνιστεί ξανά στον Αστέρα και στη συνέχεια λόγω σπουδών στη Νίκη Προαστείων.

Η ανακοίνωση του Αστέρα αναφέρει:

Ο Αστέρας Μεσολογγίου ανακοινώνει με χαρά δύο νέες μεταγραφικές κινήσεις για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν. Συγκεκριμένα αποκτήθηκαν ο Δημήτρης Μπαρμπαρούσης και ο Παναγιώτης Ρούσσης, οι οποίοι θα βοηθήσουν στο επιθετικό τομέα την ομάδα μας.
Ο Δημήτρης Μπαρμπαρούσης είναι 31 χρονών και αγωνίζεται ως αριστερός μεσοεπιθετικός. Έχει μεγάλη εμπειρία στο τοπικό πρωτάθλημα καθώς έχει αγωνιστεί με επιτυχία τα τελευταία χρόνια σε Γ.Ο. Μεσολογγίου, Πέλοπα Κιάτου, Αίγινα, Ναυπακτιακό Αστέρα, Άρη Αιτωλικού, Α.Ε. Μεσολογγίου, Ακαδημία Ευηνοχωρίου, Όμηρο Νεοχωρίου Τρίκαρδο Κατοχής, Α.Ο. Πενταλόφου, ενώ την τελευταία σεζόν αγωνίστηκε στον Ατρόμητο Αντιρρίου.
Ο Παναγιώτης Ρούσσης είναι 21 χρονών και αγωνίζεται στη κορυφή της επίθεσης. Ξεκίνησε από τις ακαδημίες Μεσολόγγι 2008, συνέχισε στις ακαδημίες της Α.Ε. Μεσολογγίου, ενώ τις σεζόν 2016-18 αγωνίστηκε στην ομάδα μας, από όπου αποχώρησε λόγω σπουδών στη Πάτρα, αγωνιζόμενος στη Νίκη Προαστείων για 2 χρόνια, στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αχαΐας.
Η Διοίκηση του Αστέρα καλωσορίζει τους παίκτες στην οικογένεια της ομάδας μας και τους εύχεται υγεία και καλές αγωνιστικές επιτυχίες!

25 seconds

  

ΨΗΦΗΣ

Κορυφή