Ξεκίνησαν, ετοιμάζονται και πάνε για φιλικά με τους μικρούς του Παναθηναϊκού οι Άτλαντες Αγρινίου

Ξεκίνησαν, ετοιμάζονται και πάνε για φιλικά με τους μικρούς του Παναθηναϊκού οι Άτλαντες Αγρινίου
Η νέα αγωνιστική περίοδος για την Ακαδημία Άτλαντες Αγρινίου ξεκίνησε και οι ομάδες των τμημάτων μπαίνουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς το επόμενο διάστημα.

Το τεχνικό τιμ δυνάμωσε, καθώς μαζί με τον Αντώνη Τσιμιδάκη, τον Ανδρέα Ασημάκη, τον Πάνο Τούρκα και τον Άγγελο Φραγκούλη θα είναι φέτος και ο Κώστας Κωνσταντόπουλος.
Οι προπονήσεις ξεκίνησαν στις αρχές του Σεπτέμβρη και το επόμενο διάστημα θα υπάρξει η έναρξη και των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων.
Στις αρχές του Οκτώβρη βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας ο καθηγητής του ΤΕΦΑΑ Τρικάλων Ζήσης Παπανικολάου με φοιτητές της σχολής, με την οποία φέτος συνεργάζονται οι Άτλαντες. Οι άνθρωποι του Τμήματος μίλησαν για το πλαίσιο της συνεργασίας και παραβρέθηκαν και στον αγιασμό που πραγματοποιήθηκε.
Οι ομάδες ετοιμάζονται με τους προπονητές και την ερχόμενη Κυριακή θα φιλοξενηθούν στις εγκαταστάσεις της Παιανίας από τις ομάδες του Παναθηναϊκού. Εκεί θα δοθούν τέσσερις φιλικές αναμετρήσεις των ομάδων Κ10, Κ12, Κ14 και Κ16 των δύο Ακαδημιών.
Στο περιθώριο των φιλικών αναμετρήσεων θα υπάρξει συνάντηση με τον ποδοσφαιριστή της ομάδας Κ17 του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδος Θάνου Προδρομίτη, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του και αγωνίζονταν μέχρι πρόπερσι στους Άτλαντες Αγρινίου.
Δείτε τις φωτογραφίες από τον αγιασμό της Ακαδημίας στον ακόλουθο σύνδεσμο.

https://www.facebook.com/pg/Websportsgr-2025039997566497/photos/?tab=album&album_id=3125388837531602

KOSMAS
Κορυφή