Τελετή λήξης των Ακαδημιών του Αία Αλυζίας

Τελετή λήξης των Ακαδημιών του Αία Αλυζίας
Η τελετή λήξης των Ακαδημιών του Αία Αλυζίας έγινε το απόγευμα της Παρασκευής στο γήπεδο του Μύτικα.

Στην εκδήλωση βρέθηκαν οι αθλητές του συλλόγου, οι γονείς τους και φίλοι της ακαδημίας.
Οι αθλητές χωρίστηκαν σε 6 ομάδες και εκτός από το ποδοσφαιρικό παιχνίδι μεταξύ των ομάδων, δόθηκε η ευκαιρία στους μικρούς αθλητές, να δείξουν την ικανότητά τους και σε άλλες δραστηριότητες, όπως ευλυγισία και σλάλομ με την μπάλα, σημάδι σε στόχο, διαγωνισμοί κεφαλιών, παιχνίδια δύναμης, διαγωνισμοί πέναλτι, ενώ υπήρξε αγώνας μεταξύ γονέων και παιδιών. Με την ομάδα των νεαρών αθλητών αγωνίστηκαν ο Γιώργος Λιάβας, ο Σπύρος Γεωργούσης και ο Γιώργος Σιδεράς.
Ακολούθησαν οι βραβεύσεις σε 3 ποδοσφαιριστές που διακρίνονται στο υψηλό επίπεδο. Έτσι βραβεύτηκε ο Γιώργος Λιάβας για τη φετινή πρώτη του συμμετοχή στην Super League με τον Παναιτωλικό, ο Σπύρος Γεωργούσης, που αγωνίστηκε στη Γ' Εθνική, με τον Τυληκράτη Λευκάδας και ο Γιώργος Σιδεράς, που πέρυσι έκανε το μεγάλο βήμα, αγωνιζόμενος με την Κ17 του Παναθηναϊκού.
Στη συνεχεία δόθηκαν μετάλλια και αναμνηστικά διπλώματα στους μικρούς αθλητές και ακολούθησε μπουφές που επιμελήθηκαν οι γονείς των παιδιών.
Ο προπονητής του συλλόγου Νίκος Λεκατσάς μιλώντας στους γονείς τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους και ανέφερε ότι έκλεισε ένας εκπαιδευτικός κύκλος, που πέρα από τους 30 αγώνες,τις προπονήσεις, τις αποστολές, είχε και εκπαίδευση σε θέματα επικοινωνίας και συμπεριφοράς από τον ψυχολόγο κ. Υφαντίδη, διατροφικών συμπεριφορών από το διατροφολόγο κ. Μπιρμπίλη και εργομετρικών μετρήσεων από τον ίδιο.
Ευχαριστίες υπήρχαν στο Δημήτρη Καστανό και το Σπύρο Λιάγγο για την αφιλοκερδή επιμέλεια της μουσικής της τελετής και στο Λευτέρη Κατσούνη για την υποστήριξη του καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

25 seconds

  

ΨΗΦΗΣ

Κορυφή