Φιέστα 43 λεπτών και λίγων ευρώ

Φιέστα 43 λεπτών και λίγων ευρώ
Πόσο μπορεί να διαρκέσει και να κοστίσει μία φιέστα;

Το πιο συνηθισμένο σε περιπτώσεις που δε γίνεται απονομή μετά τη λήξη ενός αγώνα που κρίνει τίτλο, είναι να υπάρχει μια φιλική αναμέτρηση στην οποία υπάρχει η στέψη του πρωταθλητή.
Έτσι συνέβη λοιπόν και στην Αιτωλοακαρνανία. Η Α.Ε. Μεσολογγίου κατέκτησε τον τίτλο και έκανε φιέστα με φιλικό με τον Αστέρα Μεσολογγίου.
Εδώ αρχίζουν λίγο να μπλέκουν όμως τα πράγματα.
Ο διαιτητής Γκιάφης και οι βοηθοί Κουτρομάνος και Μπάκας ενημερώθηκαν πως ορίζονται στο συγκεκριμένο παιχνίδι με αμοιβή για τον καθένα 20 ευρώ.
Η τριάδα βρέθηκε στο γήπεδο για να σφυρίξει έναν αγώνα που θα κρατούσε δύο 45λεπτα, αλλά διήρκησε τελικά 43 λεπτά. Στο πρώτο ημίχρονο παίχτηκαν 34 λεπτά και στο δεύτερο 9.
Η διαιτητική τριάδα δεν πληρώθηκε πριν την έναρξη του αγώνα και στο ημίχρονο εισέπραξε 20 ευρώ συνολικά. Το ποσό μάλιστα δόθηκε από μέλος της Ένωσης και όχι των ομάδων. Όταν οι διαιτητές αντέδρασαν, ερωτήθηκαν για το αν αξίζει ένα δώρο στην πρωταθλήτρια του Νομού, κάτι όμως που δε φάνηκε να δέχονται.
Εξαιτίας αυτού του γεγονότος βγήκαν στο δεύτερο ημίχρονο και σε 9 λεπτά ο Γκιάφης σφύριξε λήξη.
Ερώτημα αποτελεί πάντως και το ποιος ήταν ο διοργανωτής του αγώνα, καθώς αυτός είναι και υπεύθυνος για την πληρωμή των διαιτητών...

25 seconds

  

ΨΗΦΗΣ

Κορυφή