Αλέξανδρος Σιαδήμας: "Θέλω να αγωνιστώ για τη βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων του Θέρμου"

Αλέξανδρος Σιαδήμας: "Θέλω να αγωνιστώ για τη βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων του Θέρμου"
Συνέντευξη στο websports.gr έδωσε ο υποψήφιος σύμβουλος της τοπικής κοινότητας Θέρμου με το συνδυασμό "ΑΙΤΩΛΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ", Αλέξανδρος Σιαδήμας.

Ο Πρόεδρος της Ακαδημίας Θέρμου και επιχειρηματίας της πόλης μίλησε για την απόφασή του να είναι υποψήφιος στις Δημοτικές Εκλογές, για την επιλογή να βρεθεί στο ψηφοδέλτιο της τοπικής κοινότητας του Θέρμου και για τις παρεμβάσεις που επιθυμεί να γίνουν στην πόλη του αν εκλεγεί στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο, στο οποίο στηρίζει για τη θέση του Δημάρχου το νυν Δήμαρχο Σπύρο Κωνσταντάρα, που είναι εκ νέου υποψήφιος με το συνδυασμό "Πολίτες σε Δράση".

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αλέξανδρος Σιαδήμας:

Αλέκο πως πήρες την απόφαση να είσαι υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές συνεργαζόμενος με το συνδυασμό του νυν Δημάρχου Θέρμου κ. Σπύρου Κωνσταντάρα;
Θεωρώ ότι ο κ. Σπύρος Κωνσταντάρας στην πενταετία που βρέθηκε στη θέση του Δημάρχου προσπάθησε στο μέτρο του δυνατού, να αλλάξει την εικόνα της πόλης μας. Είναι κάτι που θεωρώ ότι έχει αναγνωριστεί από αρκετό κόσμο και πιστεύω ότι με τις δικές μου δυνάμεις μπορώ να συνεισφέρω στην προσπάθεια να γίνουν ακόμα περισσότερα θετικά "βήματα" για την πόλη που ζούμε και αγαπάμε.

Τι έφερε τη μετάβαση από τον αθλητικό στον πολιτικό "στίβο";
Δεν είναι μετάβαση από ένα χώρο σε ένα άλλο. Φυσικά τα προηγούμενα χρόνια το όνομά μου είχε συνδεθεί με το αθλητικό κομμάτι και συγκεκριμένα με το ποδόσφαιρο. Δεν εγκαταλείπω όμως τον αθλητικό χώρο. Είναι ένας τομέας που έχω τη διάθεση να προσφέρω, γιατί μου αρέσει προσωπικά. Και ειδικά στην προσπάθεια της εκμάθησης του ποδοσφαίρου στη νέα γενιά με τη λειτουργία της Ακαδημίας Θέρμου. Ταυτόχρονα όμως είμαι και ενεργός πολίτης και έχω την πεποίθηση ότι έχω τη δυνατότητα να προσφέρω και συνολικά στην πόλη μου.

Οι αθλητικές υποδομές είναι ένα από τα θέματα που σε απασχολούν;
Σίγουρα υπήρξαν βελτιώσεις στις αθλητικές υποδομές την τελευταία πενταετία. Υπάρχουν όμως βήματα που μπορούν ακόμα να γίνουν. Δεν υπάρχει ένα "μαγικό ραβδί" που ξαφνικά μεταμορφώνει τα πάντα. Χρειάζονται στοχευμένες κινήσεις που αφορούν βελτιώσεις στους υπάρχοντες αθλητικούς χώρους και θα δούμε τι άλλες προοπτικές υπάρχουν για την περαιτέρω ανάπτυξη του αθλητισμού γενικότερα.

Προσωπικά γιατί επέλεξες να δώσεις τη "μάχη" στην τοπική κοινότητα;
Νομίζω ότι είναι γνωστή η αγάπη μου για το Θέρμο. Είναι ο τόπος που επέλεξα να ζήσω και δε με ανάγκασε κανένας και να δραστηριοποιηθώ επαγγελματικά. Είναι σημαντικό πιστεύω να υπάρξουν δράσεις που θα αναδείξουν ακόμα περισσότερο την πόλη μας και θα της δώσουν μεγαλύτερη πνοή. Η θέση στην τοπική κοινότητα αφορά την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής. Για αυτά θέλω να αγωνιστώ και να δώσω τις δυνάμεις μου για να πετύχουμε βελτιώσεις.

Ποιες είναι οι παρεμβάσεις που έχεις σκεφτεί στο κομμάτι αυτό;
Το Θέρμο είναι ένας όμορφος προορισμός στην Αιτωλοακαρνανία. Υπάρχουν όμορφα τοπία, έχει φυσικές ομορφιές και αυτά πρέπει να αναδειχθούν. Ταυτόχρονα όμως μπορούν να υπάρξουν αλλαγές σε σημεία της πόλης. Ειδικά στο κέντρο που μπορεί να ομορφύνει περισσότερο. Με περισσότερο "πράσινο", με αλλαγές στην πλατεία που έχει αρκετό κόσμο, με παρεμβάσεις στο χώρο όπου βρίσκεται το ρολόι στην πλατεία και με μικρές μετατροπές σε χώρους που έχουν φυσική ομορφιά και μπορούν να γίνουν ακόμα πιο ελκυστικοί.

Σαν επίλογο σε αυτή τη συνέντευξη τι θα έβαζες;
Βρισκόμαστε στο τελευταίο διάστημα της προεκλογικής περιόδου. Είναι μια περίοδος που όλοι οι υποψήφιοι πρέπει πάνω απ' όλα να κάνουμε έναν καλό αγώνα. Η επόμενη μέρα πρέπει να είναι ακόμα καλύτερη και γνώμονας όλων μας οφείλει να είναι αυτό. Δεν πρέπει να υπάρχουν κραυγές και ακρότητες, αλλά προσπάθεια για να γίνει η πόλη και ο Δήμος μας συνολικά καλύτεροι. Αυτός είναι ο στόχος όλων μας και φυσικά και ο δικός μου.

Δείτε το προεκλογικό σποτ του Αλέξανδρου Σιαδήμα.

25 seconds

  

ΨΗΦΗΣ

Κορυφή