Ο Παναγιώτης Νάκας υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τη Χριστίνα Σταρακά

Ο Παναγιώτης Νάκας υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τη Χριστίνα Σταρακά
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό της Χριστίνας Σταρακά για το Δήμο Αγρινίου θα είναι ο Παναγιώτης Νάκας.

Ο έμπειρος παράγοντας που βρίσκεται στην προεδρία της Α.Ε. Αγίου Δημητρίου και στο παρελθόν έχει βρεθεί τόσο ως πρόεδρος όσο και ως μέλος σε Διοικητικό Συμβούλιο ομάδων ποδοσφαίρου και χάντμπολ, θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό της Χριστίνας Σταρακά, "Αγρίνιο Μπορείς".

Ο Παναγιώτης Νάκας γνωστός και ως ‘’Τόμπρας’’ κατάγεται από την Παλαιομάνινα Αιτωλοακαρνανίας. Έχει μεγαλώσει και έχει ζήσει στο Αγρίνιο. Είναι 55 ετών, παντρεμένος με την Παρασκευή Αμπλιανίτη (δασκάλα αγγλικών δημοτικού σχολείου Δοκιμίου) και έχει 2 παιδιά.

Εργάζεται ως τεχνικός υπάλληλος του ΟΤΕ και παράλληλα είναι ιδιοκτήτης γνωστής επιχείρησης εστίασης στο Αγρίνιο (Ψηστήρι). Λάτρης του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου είναι πρόεδρος του αθλητικού σωματείου ποδοσφαίρου της Ένωσης Αγίου Δημητρίου.

Όντας άνθρωπος "ανήσυχος"’, δραστήριος και δυναμικός η κοινωνική και πολιτιστική του προσφορά στο Αγρίνιο αλλά και όχι μόνο είναι τεράστια.

Υπήρξε πρόεδρος στον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του 1ου δημοτικού σχολείου Αγρινίου για 5 χρόνια, του 6ου Γυμνασίου Αγρινίου για 3 χρόνια και του 3ου ΓΕΛ Αγρινίου για 3 χρόνια.

Στον αθλητισμό έχει δώσει δυνατό παρών σαν πρόεδρος στην ποδοσφαιρική ομάδα Φλόγα Παλαιομάνινας και μέλος στην ομάδα handball γυναικών Παναιτωλικού ανεβάζοντας την ομάδα πολύ ψηλά.

Έχει τελέσει ως αντιπρόεδρος πολιτιστικής ένωσης εργαζομένων ΟΤΕ Ελλάδος για 9 χρόνια εκπροσωπώντας την πόλη του σε όλες τις πόλεις της Ελλάδος σε εκδηλώσεις, πολιτιστικά δρώμενα και συνέδρια, και πρόεδρος πολιτιστικής ένωσης εργαζομένων ΟΤΕ Αγρινίου για μεγάλη διάρκεια χρόνων. Επίσης για 25 χρόνια ήταν στην συνέλευση αντιπροσώπων της ΠΕΤ ΟΤΕ.

Σαν πρόεδρος της Πολιτιστικής Ένωσης Εργαζομένων ΟΤΕ Αγρινίου η δράση του είναι Πανελλαδικά διαδεδομένη και υπάρχουν πολλές αναφορές σε τοπικά site και εφημερίδες με το όνομά του όπως επίσης και στα εξαμηνιαία φυλλάδια ενημέρωσης της ΠΕΕ ΟΤΕ. Άξιο αναφοράς είναι η επαναλαμβανόμενη εθελοντική προσφορά του στην ημέρα περιβάλλοντος με το πολιτιστικό κέντρο εργαζομένων ΟΤΕ Αγρινίου στον καθαρισμό διάφορων περιοχών όπως Δασύλλιο Αγίου Χριστοφόρου και Νερομάνα, προωθώντας τον πολιτισμό και τον εθελοντισμό.

Στόχος του είναι εάν επιλεχθεί από τον κόσμο του Αγρινίου είναι να αξιοποιήσει την διάθεση και τις πολύχρονες γνώσεις και εμπειρίες που έχει στον πολιτισμό και τον αθλητισμό και να κάνει το Αγρίνιο τουριστικό προορισμό πολλών.

25 seconds

  

ΨΗΦΗΣ

Κορυφή