Η συνέντευξη τύπου του 10th Trichonian Wakeboard Cup και του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Wakeboard

Η συνέντευξη τύπου του 10th Trichonian Wakeboard Cup και του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Wakeboard
Η συνέντευξη τύπου του 10th Trichonian Wakeboard Cup και του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Wakeboard δόθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στο ξενοδοχείο Marpessa.

To 10th Trichonian Wakeboard Cup θα διεξαχθεί στις 10 και 11 Οκτωβρίου στη λίμνη Τριχωνίδα στο "Κτήμα Πιθάρι" και το επόμενο διήμερο στις 12 και 13 Οκτωβρίου θα γίνουν οι αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.
Οι αγώνες συνδιοργανώνονται από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τον Αθλητικό Σύλλογο Αγρινίου "Τρίτωνα" με την υποστήριξη του Δήμου Θέρμου.
Στη συνέντευξη τύπου στους εκπροσώπους μίλησαν ο Πρόεδρος Κώστας Πιστιόλας, η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων Αλεξάνδρα Καρακώστα και η αθλήτρια του Συλλόγου Σίσσυ Γιγκλά.
Ο κύριος Πιστιόλας ανέφερε πως φέτος αναμένεται να λάβουν μέρος στους αγώνες πάνω από 60 αθλητές από 8 Ομίλους, ενώ θα υπάρχουν και διεθνείς κριτές. Μίλησε ακόμα για τους αθλητές που θα εκπροσωπήσουν τον Τρίτωνα και θα είναι 13 ή 14 και για την εμπιστοσύνη που υπάρχει από την Ομοσπονδία στο Σύλλογο, με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα να πραγματοποιείται για δεύτερη φορά στη λίμνη Τριχωνίδα.
Η κυρία Καρακώστα αναφέρθηκε στην ενασχόλησή της στο Σύλλογο μπαίνοντας τους τελευταίους μήνες στο Διοικητικό Συμβούλιο και στην υποστήριξη που υπάρχει από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και από το Δήμο Θέρμου.
Η 12χρονη Σίσσυ Γιγκλά μίλησε για τις επιτυχίες της στο άθλημα και κάλεσε τα νέα παιδιά να γνωρίσουν του wakeboard.
Ο κύριος Πιστιόλας και η κυρία Καρακώστα ευχαρίστησαν όλους όσους είναι αρωγοί αυτής της προσπάθειας και στηρίζουν τη διοργάνωση.

25 seconds

  

ΨΗΦΗΣ

Κορυφή