Άνοδος στη Β΄ Εθνική για την ομάδα βόλεϊ γυναικών του Τρικούπη

Άνοδος στη Β΄ Εθνική για την ομάδα βόλεϊ γυναικών του Τρικούπη
Την άνοδο στη Β΄ Εθνική πανηγύρισε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Χαρίλαου Τρικούπη που επιβλήθηκε στο κλειστό του ΔΑΚ Μεσολογγίου του Πανηπειρωτικού με 3 - 1 σετ.

Μέχρι τα μέσα του πρώτου σετ οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο - πόντο, όμως στη συνέχεια οι κοπέλες του Τρικούπη ανέβασαν την απόδοσή τους και με 25 - 18 προηγήθηκαν με 1 - 0.
Το κακό ξεκίνημα στο δεύτερο σετ και τα πολλά λάθη του Τρικούπη έφεραν το 17 - 25 και την ισοφάριση για τον Πανηπειρωτικό.
Στο τρίτο σετ οι κοπέλες των γηπεδούχων δεν άφησαν περιθώρια στην αντίπαλό του και με το 25 - 17 ο Τρικούπης πήρε προβάδισμα με 2 - 1.
Στο τέταρτο σετ οι φιλοξενούμενες προηγήθηκαν με 15 - 21, όμως o Τρικούπης ανέτρεψε της εις βάρος του κατάσταση και με 26 - 24 έφτασε στην επικράτηση με 3 - 1.

Γ.Σ. ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ (Παντελής Σακκαρέλης - Σπύρος Σπανός): Γαβρίνα Νεκταρία, Γαβρίνα Νάνσυ, Παπανίκου Αρετή , Καστανά Τασούλα, Μπαούρδα Νικολέτα, Τζώρτζη Δήμητρα, Σταμουλακάτου Έφη, Λάζαρη Ξένια, Ρώσση Άννα-Μαρία, Αβτζή Υακίνθη, Παπανικολάου Κύρα, Ρισβά Άσπα.

25 seconds

  

ΨΗΦΗΣ

Κορυφή