Σίγουρος ο Αράκυνθος... σε αναμονή 6 ομάδες

Σίγουρος ο Αράκυνθος... σε αναμονή 6 ομάδες
Τα δεδομένα που δημιουργούνται στη Β΄ ΕΠΣΝΑ αναζητούν 6 ομάδες.

Η μοναδική ομάδα που δεν αγχώνεται αυτή τη στιγμή είναι ο Αράκυνθος Ματαράγκας. Και αυτό γιατί ότι και να ισχύσει η ομάδα του Τάσου Σπαή θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά στην Α΄ ΕΠΣΝΑ. Ο Αράκυνθος επιστρέφει μετά από ένα χρόνο, καθώς και στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος κατέκτησε την 1η θέση στον Όμιλό του και στα μπαράζ ήταν 1ος στον Όμιλό του.

Από κει και πέρα 6 ομάδες αναμένουν το τι θα γίνει με την επικύρωση των βαθμολογιών και την αλλαγή των προκηρύξεων.

Συγκεκριμένα ο Άρης Αιτωλικού, ο Αστέρας Καμαρούλας, η Α.Ε. Αγίου Δημητρίου, η Αναγέννηση Στάνου, ο Νέος Αμφίλοχος και ο Α.Ο. Ρηγανά περιμένουν τις εξελίξεις για το τι θα ισχύσει στη Β΄ Κατηγορία.

Το βασικό ερώτημα είναι τι θα ισχύσει με τα μπαράζ της Β΄ Κατηγορίας και τους νέους Ομίλους που δημιουργήθηκαν. 

Η ΕΠΟ πήρε απόφαση για τη στιγμή της διακοπής και αν αυτό ισχύσει και στην ΕΠΣΝΑ τότε ο Άρης Αιτωλικού και ο Αστέρας Καμαρούλας θα ετοιμαστούν για τη συμμετοχή τους στην Α΄ Κατηγορία, καθώς θα ισχύσει η βαθμολογία των μπαράζ. Μια πιθανότητα αναδιάρθρωσης που θα φέρει και τους δεύτερους στην Α΄ Κατηγορία ευνοεί την Α.Ε. Αγίου Δημητρίου, την Αναγέννηση Στάνου και το Νέο Αμφίλοχο.

Η πιθανότητα ακύρωσης των μπαράζ σαν ενδεχόμενο φέρνει στην Α΄ το σίγουρο Αράκυνθο, τον Α.Ο. Ρηγανά και το Νέο Αμφίλοχο.

Η τελευταία πιθανότητα είναι η πιο δύσκολη, καθώς οι αγώνες έχουν γίνει και τότε οι αντιδράσεις θα είναι μεγάλες από ομάδες που βρίσκονταν στην κορυφή άλλης κατηγορίας το διάστημα που ολοκληρώθηκε η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Β΄ Κατηγορίας. Δεν είναι όμως απίθανη, αφού πρόκειται για ολοκληρωμένο πρωτάθλημα μιας Κατηγορίας.

KOSMAS
Κορυφή