Νέα εποχή για την Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς

Νέα εποχή για την Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς
Τη συνεργασία με την Ακαδημία Α.Ε. Ναυπάκτου ανακοίνωσε η Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς.

Η ομάδα στην ανακοίνωση παρουσίασε τις θετικές συνέπειες που θα υπάρχουν από την κίνηση αυτή και ταυτόχρονα έκανε γνωστή την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον προπονητή της Α.Ε. Ναυπάκτου, Νίκο Γεωργακόπουλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σε μια νέα εποχή μπαίνει από σήμερα η ομάδα της Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς. Μετά από συζητήσεις ημερών και με γνώμονα πάντα το παρόν αλλά και το μέλλον της ομάδας μας ανακοινώνουμε την επίσημη έναρξη συνεργασίας με την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Α.Ε. Ναυπάκτου.
Η Ακαδημία Α.Ε. Ναυπάκτου είναι μια ακαδημία ποδοσφαίρου του προπονητή και απόφοιτου Τ.Ε.Φ.Α.Α. με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο, γυμναστή Νίκου Γεωργακόπουλου. Ο Νίκος, με μακρά πορεία ως ποδοσφαιριστής και στην περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας αλλά και εκτός αυτής έχει καταφέρει σε σύντομο διάστημα λειτουργίας της ακαδημίας, να συγκεντρώσει παιδιά όλων των ηλικιών από 5 μέχρι 15 ετών. Στα 3 τμήματα υποδομής που λειτουργούν αυτή τη στιγμή (Κ12, Κ14, Κ16) οι διακρίσεις διαδέχονται η μία την άλλη, ενώ οι βάσεις που δίνονται από τους υπεύθυνους της ακαδημίας στα νεαρά παιδιά, είναι πάντα με γνώμονα την πειθαρχία, τη συλλογικότητα και το ευ αγωνίζεσθαι.
Αναλογιζόμενοι το μέλλον της ομάδας μας, θεωρούμε ότι μπορεί η πορεία της ομάδας μας να είναι μακρά καθώς μετρά ήδη 37 χρόνια συνεχούς παρουσίας στα γήπεδα της Αιτωλοακαρνανίας, αλλά για να υπάρξει και ανάλογη πορεία στο μέλλον, χρειάζεται τα νέα παιδιά. Για το λόγο αυτό, αποφασίσαμε και ανακοινώνουμε σήμερα την επίσημη συνεργασία μας με την Ακαδημία της Α.Ε. Ναυπάκτου. Ο λόγος και ο στόχος διπλός. Τα παιδιά που θα "αποφοιτούν" από την ακαδημία θα μπορούν να συνεχίσουν και να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στο παραπάνω επίπεδο μέσω της ανδρικής ομάδας της Α.Ε.Π. Έτσι και η ομάδα μας θα έχει μια ετήσια ροή νέων ποδοσφαιριστών στις τάξεις της και τα παιδιά άνω των 15 ετών θα μπορούν να συνεχίζουν να κάνουν αυτό που αγαπούν και γιατί όχι να κάνουν και το βήμα παραπάνω.
Επιπλέον, θεωρούμε ότι ο καλύτερος τρόπος για να επέλθει αυτή η "χημεία" ανάμεσα σε εφηβικά και ανδρικά τμήματα είναι με ένα κοινό πρόσωπο στο τιμόνι. Για το λόγο αυτό ανακοινώνουμε επίσης την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας της Α.Ε.Π. από το Νίκο Γεωργακόπουλο, προπονητή και υπεύθυνο της Aκαδημίας Α.Ε. Ναυπάκτου. Ο Νίκος πέραν του χαρακτήρα του και του πάθους που τον διακρίνει, έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με τη φανέλα της ομάδας μας με επιτυχία και δηλώνουμε ευτυχείς που θα έχουμε την τιμή να προπονεί την ομάδα μας.
Η Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς δηλώνει για άλλη μια χρονιά το παρόν στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του Νομού, έτοιμη να γυρίσει σελίδα στη μακρά πορεία της και να βάλει γερές βάσεις για το μέλλον στηριζόμενη στον υγιή ανταγωνισμό, στη συλλογικότητα και το ευ αγωνίζεσθαι, όπως τόσα χρόνια κάνει αδιάλειπτα.

KOSMAS

25 seconds

Κορυφή