Χρυσός Αστέρας Παντάνασσας: "Τέρμα τα ανθρώπινα λάθη και το χόμπυ μας κάνουμε"

Χρυσός Αστέρας Παντάνασσας: "Τέρμα τα ανθρώπινα λάθη και το χόμπυ μας κάνουμε"
Σκληρή ανακοίνωση για τη διαιτησία που έχει η ομάδα κατά τη διάρκεια της χρονιάς και ειδικά στους δύο πρώτους αγώνες μπαράζ εξέδωσε ο Χρυσός Αστέρας Παντάνασσας.

Η ανακοίνωση αναφέρεται σε διαιτητές και επόπτες αποφασισμένους να κλέψουν την ομάδα, κάνει λόγο για συγκεκριμένες φάσεις και τονίζουν πως πλέον δεν ανέχονται τις εικασίες για ανθρώπινα λάθη και διαιτησία από χόμπυ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Μπήκαμε στα μπαράζ ανόδου της Β΄ Κατηγορίας και το βλέπουμε σα γιορτή για το χωριό μας. Κάποιοι όμως δε σέβονται τον κόπο και τον ιδρώτα μας και έρχονται να μας διαλύσουν σε κάθε αγώνα. Και αυτοί δεν είναι άλλοι από τους κυρίους διαιτητές και επόπτες κυρίως. Είμαστε πεπεισμένοι πλέον πως ορισμένοι διαιτητές και επόπτες ερχόμενοι στο γήπεδο είναι αποφασισμένοι να μας κλέψουν. Απευθυνόμενοι λοιπόν σε όλους τους αρμόδιους θα αναφέρουμε ξεκάθαρα, πως δεν είμαστε διατεθειμένοι να συμμετέχουμε άλλο σε αυτή τη φαρσοκωμωδία.
Το να συμβαίνει το ίδιο για πολλοστή φορά δείχνει, πως όχι απλά δε σέβεστε την ομάδα μας, αλλά προφανώς δε σέβεστε ούτε τους εαυτούς σας!! Πρώτος αγώνας μπαράζ με τον Άρη Αιτωλικού εντός έδρας δε μας δόθηκαν δύο πέναλτι και ακυρώθηκε ένα γκολ μας με υπόδειξη οφσάιντ, με το σκορ να είναι στο 0 - 0. Δεύτερος αγώνας χθες με την Αναγέννηση Στάνου εκτός έδρας δύο γκολ μας ακυρώθηκαν, ένα με υπόδειξη οφσάιντ στο πρώτο ημίχρονο στερώντας μας την ευκαιρία να προηγηθούμε με 1 - 2 και ένα στο ίδιο διάστημα στερώντας μας την ισοφάριση σε 2 - 2. Το χειρότερο για εσάς είναι η ομολογία των ανθρώπων των αντιπάλων μας για την αδικία εις βάρος μας.
Τέρμα τα "ανθρώπινα λάθη" και "το χόμπυ μας κάνουμε"... Είμαστε σίγουροι πως πλέον έρχονται αποφασισμένοι να μας κλέψουν.
Διαπιστώνουμε επίσης πως για να σεβαστείτε (φοβηθείτε) μία ομάδα η λύση είναι ο τραμπουκισμός και οι απειλές για τη σωματική σας ακεραιότητα (χωρίς να αφήνουμε υπαινιγμούς για τις αντίπαλες ομάδες, που είναι κύριοι απέναντι στην αποστολή μας).
Εμείς δεν είμαστε τέτοιοι όμως... Ακόμα και όταν μας στερείτε αυτό που αξίζουμε, σας δίνουμε το χέρι και αποχωρείτε με το χαμόγελο!!
Απευθυνόμενοι λοιπόν σε όλους τους αρμόδιους θα αναφέρουμε ξεκάθαρα, πως δεν είμαστε διατεθειμένοι να συμμετέχουμε άλλο σε αυτή τη φαρσοκωμωδία...
Είμαστε πολύ περήφανοι εμείς από την Παντάνασσα, για να ασελγείτε επάνω μας και να σας λέμε και ευχαριστώ...
Δεν ξέρουμε όμως τι να απαντήσουμε στο 15χρονο και στο 16χρονο ποδοσφαιριστή του Χρυσού Αστέρα, όταν μας ρωτάνε "γιατί μας το κάνουν αυτό πάλι";
Θα τους στείλουμε στα γραφεία σας να τους απαντήσετε εσείς!!!
Εμείς προσωπικά είμαστε πολύ κοντά στο να βγούμε μία και καλή από αυτόν το βόθρο, γιατί στο τέλος θα χάσουμε και την υγεία μας...
Εσείς που θα μείνετε και θα υπηρετείτε αυτό το χώρο κοιτάξτε να τον ξεβρωμίσετε κάποια στιγμή.

Με τιμή
Το Δ.Σ. του ΧΡΥΣΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑΣ

KOSMAS
Κορυφή