Εργασιακό πρωτάθλημα Αγρινίου: Ο τίτλος στην Emporio Armani

Η ομάδα Emporio Armani κατέκτησε την πρώτη θέση στο Εργασιακό πρωτάθλημα Αγρινίου επικρατώντας στον τελικό της ομάδας Doctor Pharmacy με σκορ 68 - 63.

Εργασιακό πρωτάθλημα Αγρινίου: Στην 3η θέση η Δ.Α. Ακαρνανίας

Την 3η θέση στο Εργασιακό πρωτάθλημα Αγρινίου κατέλαβε η ομάδα της Δ.Α. Ακαρνανίας, που επιβλήθηκε στο μικρό τελικό της ομάδας του Τ.Ε.Ε. με σκορ 67 - 58.

Εργασιακό πρωτάθλημα Αγρινίου: Τ.Ε.Ε. - Doctor Pharmacy 62 - 66

Η δεύτερη φιναλίστ του τελικού του Εργασιακού πρωταθλήματος Αγρινίου είναι η ομάδα Doctor Pharmacy, που κέρδισε στον ημιτελικό με 66 - 62 την ομάδα του Τ.Ε.Ε.

Εργασιακό πρωτάθλημα Αγρινίου: Emporio Armani - Δ.Α. Ακαρνανίας 68 - 55

Το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό του Εργασιακού πρωταθλήματος Αγρινίου πήρε η ομάδα Emporio Armani, που επιβλήθηκε στον ημιτελικό της ομάδας της Δ.Α. Ακαρνανίας με σκορ 68 - 55.

Εργασιακό πρωτάθλημα Αγρινίου: Έμποροι - Εστίαση 49 - 74

Την πρώτη νίκη στο Εργασιακό πρωτάθλημα Αγρινίου πέτυχε η ομάδα της Εστίασης κερδίζοντας με 74 - 49 την ομάδα των Εμπόρων.

Εργασιακό πρωτάθλημα Αγρινίου: Emporio Armani - Pharmaco Team 59 - 39

Τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμους αγώνες στο Εργασιακό πρωτάθλημα Αγρινίου πέτυχε η ομάδα Emporio Armani επικρατώντας με 59 - 39 της Pharmaco Team.

Εργασιακό πρωτάθλημα Αγρινίου: Εστίαση - Δ.Α. Ακαρνανίας 39 - 45

Τη δεύτερη νίκη της στο εργασιακό πρωτάθλημα Αγρινίου πέτυχε η ομάδα της Δ.Α. Ακαρνανίας κερδίζοντας με 45 - 39 την ομάδα της Εστίασης.

Εργασιακό πρωτάθλημα Αγρινίου: Δικηγόροι - Εστίαση 45 - 39

Σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι η ομάδα των Δικηγόρων ξεκίνησε με νίκη στο Εργασιακό πρωτάθλημα επικρατώντας με 45 - 39 την ομάδα της Εστίασης.
KOSMAS
Κορυφή