Επικυρώθηκε η αναμενόμενη παραίτηση

Με 13 ομάδες θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας της ΕΠΣΝΑ.

Συνεχίζει μέρος του συμβουλίου στον Α.Ο. Χάλκειας

Οι δυσκολίες στη συμπλήρωση νέου συμβουλίου αναγκάζουν τον Α.Ο. Χάλκειας να πορευτεί με προσωρινή διοίκηση, η οποία θα έχει λιγότερα μέλη.

Αποχωρεί από τα διοικητικά του τοπικού ποδοσφαίρου ο Αντώνης Δελημάρης

Την αποχώρησή του από τα διοικητικά του Α.Ο. Χάλκειας αλλά και συνολικά από το τοπικό ποδόσφαιρο προανήγγειλε στο nafpaktianews.gr ο Αντώνης Δελημάρης.

"Θολό" τοπίο στον Α.Ο. Χάλκειας

Αβεβαιότητα υπάρχει στον Α.Ο. Χάλκειας, καθώς σε μία ακόμα "απόπειρα" διεξαγωγής Γενικής Συνέλευσης δεν υπήρξε απαρτία.

Ακόμα σκοράρουν

Στο τελευταίο τους παιχνίδι στα play - off της Α΄ Κατηγορίας Α.Ο. Χάλκειας και Δόξα Καινουρίου έπαιξαν ελεύθερα, χωρίς να κοιτάνε καθόλου την άμυνά τους, κάτι που δείχνει και το τελικό 4 - 8.

Pre game: Α.Ο. Χάλκειας - Όμηρος Νεοχωρίου

Στο γήπεδο της Γαβρολίμνης ο Α.Ο. Χάλκειας φιλοξενεί τον Όμηρο Νεοχωρίου για την 3η αγωνιστική των play - off της Α΄ Κατηγορίας.

Περικλής Παπαποστόλου: "Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες της ομάδας μας"

Σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα της Δόξας Καινουρίου με τον Α.Ο. Χάλκειας ο Περικλής Παπαποστόλου αναφέρθηκε στη φετινή πορεία της ομάδας του τονίζοντας πως αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες της Χάλκειας για την προσπάθειά τους σε όλη τη…

Πρώτη νίκη στα μπαράζ για τη Δόξα

Την πρώτη νίκη της ιστορίας της σε play - off της Α΄ Κατηγορίας πέτυχε η Δόξα Καινουρίου, που επιβλήθηκε στην έδρα της του Α.Ο. Χάλκειας με 3 - 0.
KOSMAS
Κορυφή